Extraescolar Introducció a la robòtica Curs 2015-2016

Desprès d’un any d’experiència amb la formació de nens en robòtica, només podem dir coses positives:

Els nostres alumnes han perdut la por a aquest nou món del coneixement que s’ha obert davant seu. Ara tenen un esperit creador davant les noves tecnologies i són ells qui demanen més coneixements. Ja són “Makers” de veritat.


Estan familiaritzats amb el disseny i impressió 3D i són capaços de dissenyar peces senzilles. El curs vinent ens endinsarem en la construcció de les parts del nostre propi robot!!


Tenen els fonaments d’electrònica bàsica. Han treballat amb una placa Arduino i han fet projectes amb S4A. El proper curs farem circuits més complexes i projectes amb Arduino on intervinguin més components.


Han assolit les bases de la programació. Ja fan aplicacions i jocs amb Scratch (teniu una mostra aquí) i han programat la seva primera pàgina web amb HTML. El proper curs farem aplicacions amb App Inventor per poder penjar-les al Play Store.


Hem treballat conceptes d’informàtica com l’arquitectura d’un ordinador, la transmissió de dades, compressió d’arxius d’imatge,…et. Seguirem en aquesta línia, atenent també les inquietuds dels alumnes.Adaptem els cursos a les edats dels alumnes. Fem que treballin per projectes, aconseguint que cadascú tingui el seu ritme d’aprenentatge.

Aquí teniu el díptic de l’activitat.

  • Oferim activitats setmanals d’una hora / hora i mitja.
  • Màxim d’alumnes per classe: 12
  • Programació de l’activitat:  • Share to rule the worldShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone